Inspiration, Keuken&Design, Lifestyle, Wishlist

4 X zomers keuken design, en where to buy it!

1. Flying Tiger Plantenpotten

Flying Tiger, ik blijf er bewust buiten of ik kom naar buiten met 1001 dingen die ik oorspronkelijk niet nodig had, maar wel weer kei mooi vond. Naast de vele random hebbedingetjes, hebben ze af en toe ook écht wel leuke decoratiespullen! Deze plantenpotten (vooral die blauwe, ik smelt) ga ik letterlijk nu halen! Niet alleen voor in de keuken, maar zelfs in de badkamer of slaapkamer passen ze perfect. Wacht dus allemaal nog een minuutje of 10 vooraleer je naar buiten sprint, zodat ik zeker ben van mijn aankoop B-).

SHOP

 

2. Schattige Citrusplant

Greetz Citrusplant

Greetz Citrusplant

Je moet morgen naar een feestje, en als attentie heb je.. niets? Ook ik spurt nog net iets te vaak dan dat ik zou willen naar de dichtst bijzijnde bloemenwinkel, in de hoop er iets moois te vinden. Onlangs botste ik op greetz, en ik dacht: “ja kijk is aan, da’s pas handig!” Bloemen, planten, kaartjes.. alles onder één dak én morgen geleverd. Nog op mijn lijstje, de vetplant, de olijfboom en het airplantje. Het citrusplantje kon ik alvast van mijn lijstje schrappen, cadeautje aan mezelf! TADAA. Shine bright in de keuken, enzo!

SHOP 

 

3. Mediterraans Servies

“Als ik alleen ga wonen, ga ik écht niet alles in Ikea kopen”. 4 maand later kan ik stellen dat zowat 70% van wat we aankochten, vanuit Ikea komt, en terecht! We zijn nogal gesteld op ‘onze eigen stijl’ (wat dat ook moge zijn), maar samengevat, een mengelmoes van alles: wat Scandinavisch, wat ruwer hout en wat zuiderse toetsen. Toen ik de nieuwe collectie zag, dacht ik “Ja lap.” Gelukkig (of niet) hebben ze nog geen online shop, want mijn winkelmandje zou alvast snel uitpuilen. Deze collectie is om smoorverliefd op te worden, en waant je onmiddellijk in Zuiderse oorden!

” SHOP 

 

4. Een fleurige binnentuin

Ikea, again, maar dit rekje is ondertussen wereldberoemd. Ik kwam het al tegen bij vrienden thuis, in etalages, in een kapperszaak, enzovoort. Gebruik het wat creatief, en je hebt een leuk top-stuk in de keuken! Geen ruimte voor een uitgebreide tuin? Een 10-tal plantjes erin, en jouw in-house garden is een feit!

” SHOP “