Always room for dessert

BLOGGER WEDSTRIJD IMPERIAL

Pinterest
Vanavond is het weer zover: dan sta ik me uit te sloven in de keuken tot ik erbij neerval om hét ultieme recept uit mijn mouw te toveren waar niemand genoeg van krijgt! Als ze al de kans hebben om te proeven *angel eyes*. Ooit maakte ik eens een grote broodpudding-taart, die ik vervolgens helemaal zelf opat nog voor er iemand thuis was! Een 6-maand-zwangere buik en 2uur platte rust later had ik mezelf voorgenomen dit nooit meer te doen! Life is hard, still trying. 
Maar hé, da’s niet de enige reden om deel te nemen aan de komende wedstrijd van Imperial hoor: Imperial wil erg graag zijn meest gekende product nog wat extra in de kijker zetten: de pudding! Ik moet eerlijk toegeven dat het ook naar mijn achterhoofd was verdrongen, maar wist je dat de Imperial zakjes om pudding van te maken lactose- en suikervrij zijn?! Samen met enkele andere foodbloggers staan we voor de uitdaging het lekkerste/makkelijkste/moeilijkste/beste, maar vooral lactosevrij, recept te maken! Hé, Ho, let’s go!
Wat ik ga maken, dat verklap ik natuurlijk nog niet, maar ik krijg al honger als ik aan mijn eigen toekomstig recept denk! Alhoewel, eerst nog WO3 in mijn keuken laten passeren, want elke keer ik een nieuw recept maak, haal ik écht alles uit de kast, letterlijk en figuurlijk! (mopje, flauw mopje). 
Deze foto plukte ik alvast van Pinterest ter inspiratie. Wordt het een taart, een dessertje, een crumble, een pannenkoek,..? SPANNEND maar vooral fingers crossed allemaal!