Fit Tips

DIY Zomer Workout

Victoria's Secret Sport Zomer Workout

Tijd om cocktails te gaan drinken? Dat zéker. Maar als het om sporten gaat, zijn de uitvluchten en de smoesjes er als de kippen bij. Daarom heb je best een basis fitness uitrusting thuis liggen, voor op de dagen dat je liever met vriendinnen en een grote sangria naar The Holiday kijkt in plaats van zélf te gaan zweten voor het lichaam van Cameron Diaz. Bij deze is het tijd voor actie. Je kan je collectie fitness hulpjes zo groot en zo klein maken als je dat zelf wil natuurlijk, maar deze vier items zijn toch onmisbaar.


 

DIY Fitness Matje

Het matje

Je kan geen buikspieroefeningen doen, want de grond is te koud, de mat te vuil en het bed zakt door? Een matje is een echte must en hoeft zeker niet duur te zijn. Je kan er alle basisoefeningen voor dat strakke figuur op uitvoeren, denk maar aan: sit-ups, de plank, pompen, yoga poses, enzovoort.
 
 
DIY Fitness Touwspringen

Touwtjespringen

Geen betere manier om snel die extra calorieën te verbranden! Wist je dat je met 20 minuten touwtjespringen al snel 200 kcal verbrandt? Je traint niet alleen je armspieren maar ook je been- en buikspieren. Kortom, een total workout! Geen wonder dat Adriana Lima zweert bij dagelijks rondspringen!Het springtouw
 
 
DIY Fitness Gewichtjes

De gewichtjes

Je uitrusting volledig pimpen naar jouw smaak, helpt om het niet snel beu te raken. Fluo roos of knal geel? Zolang het maar jouw aandacht trekt! Met gewichtjes van 1kilogram kan je al snel heel wat basisoefeningen uitvoeren die goed zijn voor je arm-, borst-, buik- en rugspieren. Geld op? Met twee flessen water kan het natuurlijk ook!

 
 
DIY Fitness Weerstand

De Weerstandsrekker

Killer legs als Beyoncé? Deze elastiek geeft je een duwtje in de rug. Dit item tilt elke oefening naar een hoger niveau. Door de weerstand die de rekker biedt, zal je zelf meer kracht moeten gebruiken om dezelfde oefening uit te kunnen voeren.
De weerstand-elastiek

(Matje 10euro – gewichtjes 4euro/stuk – springtrouw 8euro – elastiek 8euro – alles bij Sports Direct)