Bella Beauty, Fit Tips, Inspiration, Work it out

Een oneindige dosis motivatie: nog 7 keer slapen!

Nog zeven keer slapen, en de allermooiste vrouwen ter wereld -volgens de industrie, jeweetwel– staan alweer op de runaway te shinen, en ditmaal in Parijs! Ik ben absoluut geen fan van de modewereld en de hierin gehanteerde maten & lichaamstypes, maar Victoria’s Secret is in mijn ogen een kleine uitzondering hierop!

Topsporters, zou zou je hen kunnen omschrijven. Wanneer ik in mijn pyjama doorheen mijn Instagram lig te scrollen bots ik maar al te vaak op modellen als Romee Strijd, Taylor Hill, Adriana Lima, Josephines Kriver, enzovoort. Geen erg wanneer de namen geen belletje doen rinkelen, hun lichamen spreken voor zich!

Wanneer de motivatie zo nu en dan wat zoek is –dat kan al eens gebeuren, van horen zeggen, wanneer je een boek aan het promoten bent, een huishouden moet onderhouden, een huis moet renoveren, dagelijks op het werk vertoeft, een eigen zaak aan het opstarten bent, een online magazine uit de grond hebt gestampt,- dan, wel dan scroll ik de Instagram pagina’s van deze dames af tot wanneer ik mezelf in mijn sportkledij heb gehesen!

Is de motivatie even zoek? Bekijk dan hoe Victoria’s Secret modellen zich klaarstomen voor de show (het hele jaar door!)

Van lopen en kickbox tot ballet en pilates, ze doen het allemaal! Zeker met de winterdipjes voor de deur is je laten motiveren door deze afgetrainde bodies een zekere must! Victoria’s Secret staat erom gekend geen size zero modellen op de catwalk te plaatsen, maar wel gezonde vrouwen met een conditie vanop de bovenste plank!

6 december wordt de nieuwste Victoria’s Secret Fashionshow (waarbij de mooiste lingerie wordt getoond) uitgezonden op CBS, en vermoedelijk kort daarna online terug te vinden! Wil je alles mee volgen? Volg dan Victoria’s Secret op Instagram! Laten we ons bij deze naar de fitness begeven. PS: de vriendjes zullen maar al te graag meekijken, trust. me.