Light Lunches, Recepten

Frisse avocadowrap met geitenkaas en honingmosterd dressing

Dagelijks, en geloof me, ik probeer dit af te bouwen naar wekelijks, sta ik in de supermarkt te koekeloeren naar iets lekkers op de boterham of bij mijn crackers. Meestal trek ik weer naar het werk met een portie geitenkaas, wat couscous of soep. Bij deze, keek ik uit naar een sandwich die erg makkelijk te maken was en waarbij je de keuken op het werk niet hoeft om te toveren tot een slagveld.

 

 

Wat heb je nodig?

 • 1 (Volkoren) wrap
 • 1 avocado
 • 1/4 komkommer
 • 1/2 rolletje zachte geitenkaas
 • Rucola
 • Mosterd & Honing
 • peper, zout

Zo ga je te werk

 • Verwarm de wrap lichtjes in een pan langs beide kanten
 • Snijd de avocado in schijfjes en verdeel hem over de helft van de wrap. Doe hetzelfde voor de komkommer en de geitenkaas. Kruid alles alvast goed af met peper en zout.
 • Verdeel wat rucola over het geheel
 • Meng in een potje 1el honing met 1tl mosterd. Roer goed opdat het vloeibaar wordt en verdeel over de wrap.
 • Plooi de wrap vervolgens toe et voila!