Bella Beauty, Fit Tips, Food, Inspiration, Lifestyle, Wishlist

Healthbox: maandelijkse gezonde verwennerij, aan jouw deur geleverd!

Vraag aan mijn vriendinnen, in ben verslaafd aan nieuwe en gezonde verwennerijtjes. Van supplementen (honderd doosjes) tot natuurlijke crèmes (miljoenen potjes), ik zie het en mijn innerlijk kind begint al zenuwachtig heen en weer te huppelen in de winkel. “Dit moet ik toch eens proberen, nee? Gewoon om te kijken of het werkt?” Resultaat, soms koop ik jammer genoeg bucht in een potje. Ik heb recent meermaals de heer geprezen voor het uitvinden van Healthbox, want kijk eens aan, hét perfecte antwoord op ieders drang om te shoppen, en dan vooral gezond te shoppen!

dsc_0499

dsc_0502

Healthbox is al erg actief bij onze Noorderburen, maar sinds kort hebben ze hun oog ook gegooid op ons klein België landje. Hoe zit het concept in elkaar of wat kan je net verwachten? Wel, voor een eenmalige box betaal je 25 euro, neem je een abonnement voor laat ons zeggen 6 maand, dan zakt de prijs naar +- 21 euro per box. Hiervoor krijg je natuurlijk niet niets. Maandelijks krijg je een pakketje op de stoep geleverd (niet helemaal waar, ze bellen wel degelijk aan hoor), met daarin steeds een 10-tal producten, en nog heel wat leesvoer, kortingsbonnen en staaltjes. Über nieuwsgierig als ik ben, ben ik direct op ontdekkingstocht gegaan en alles uitvoerig bestudeerd. Deze maand (oktober) staat de me-time box op het programma; tegen de tijd dat jij je box zou bestellen, zijn we dus wel waarschijnlijk weer een nieuwe maand en zal je andere producten ontvangen als deze, maar de rode draad blijft: natuurlijk en gezond!

Me-time betekent volledig ontspannen, van beauty en body tot mind en soul. Wat kan je steeds in het pakket verwachten? Een voedingssupplement (Er wordt verteld dat de kostprijs van de vitamines die je ontvangt alleen al meestal de gehele kost van de box reeds dekt, dat is dus al mooi meegenomen), een gezond ontbijt, tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, sportgadgets en heel wat andere producten. Enkele van mijn favorietjes deze keer waren:

  • Ortica D-50: Deze hoge dosering aan vitamine D compenseert zonder fout jouw tekort. Van Vitamine D wordt gezegd dat het de weerstand en het immuunsysteem versterkt, handig dus met de winter die voor de deur staat.

dsc_0507

dsc_0508

dsc_0509

  • Verival muesli: Ik bestudeerde alvast even de ingrediëntenlijst, en in tegenstelling tot heel wat andere muesli’s, bevat deze veel minder suiker!
  • Aspire: Deze drankjes staan gekend om hun gezonde en stimulerende ingrediënten: groene thee (gewichtsbalans), gember (kalmerend voor de darmen), açai-bessen (antioxidanten), L-carnitine (gewichtsverlies), enzovoort.

dsc_0504

  • Miracle Clay Bamboo Sheet Mask: Een heel lange naam, maar erg fijne maskers. Ik heb ze beiden geprobeerd, en ze komen -net zoals op de foto- echt als een masker uit de verpakking met daarin gedrengd de producten.

dsc_0505

  • Vaseline Aloe Soothe Bodylotion Spray: Handig handig handig dit ding! Zoals ik schreef, heb ik heel wat crèmes verslonden in mijn leven, maar ook heel wat die nog gewoon in de kast staan te vergaan, helaas pindakaas. Ik heb gewoonweg weinig geduld (om te smeren) en bovendien moeten ze soms eeuwen intrekken vooraleer ik me deftig kan begeven naar de zetel of zelfs in mijn kleren kan kruipen. Met deze instant-ingetrokken spray, weg probleem!

Natuurlijk zitten er nog heel wat andere producten in, maar aangezien dit van maand tot maand verschilt (elke maand een cadeautje, yay) moet je je dus gewoonweg laten verrassen! Ik vind het alvast een leuke en spontane manier om nieuwe producten te ontdekken, zeker wanneer je vaker durft te grijpen naar hetgeen dat je al kent. Ook benieuwd naar de november box? Eenmalig bestellen of direct drie of zes maand? Neem gewoon een kijkje op de website en beslis dan!