Giveaways, Hotspots, Wishlist

Kusmi Tea Pop-Up: win tickets!

Of ik graag een theetje drink? Yes, I do. Of ik 10 theesoorten uit elkaar kan halen – behalve dat het dan groene, witte of zwarte zou zijn – euh, dat niet nee. Of ik weet hoe je nu écht goeie thee zet? Wel, het is te zeggen.. Ik doe maar wat. En ik heb zo’n stil vermoeden dat velen onder ons dit gevoel hebben, anders zou Kusmi Tea niet op de proppen komen met Thee-Workshops! Maar wat er is er nog beter dan erover lezen? Al doende leert men, het gaan proeven natuurlijk!

Kusmi Tea opent haar pop-up in Maasmechelen Village en combineert een stevig dagje shoppen met een ontspannende en vooral lekkere pauze! Je kent hen waarschijnlijk wel van de blitse blikjes waarin ze verpakt zitten. Met thee-namen als ‘Prince Wladimir’ en ‘Blue Detox’ trekken ze ook best wel de aandacht!

 

Ben jij ook best wel verzot op een lekkere tas thee, of ken je iemand die je zeker en vast moet meenemen? Doe dan mee en wie weet maken jij en jouw +1 kan op een su-per fijne ochtend! 

 

PC: inspiratiedagwestkruiskade.nl

PC: inspiratiedagwestkruiskade.nl

PC: blog.latanie.be

PC: blog.latanie.be

 

Wat valt er te winnen? 3 Duotickets! Jij en jouw +1 worden verwelkomd in de Kusmi Tea pop-up store om een unieke workshop bij te wonen gegeven door Rotterdamse thee-guru Jinai Looi herself. Thee zal na vandaag geen geheimen meer voor jullie kennen! Maar da’s niet al, naast deze gezellige workshop ontvangen jullie beide(!) ook nog eens een goodiebag én een cadeaubon van 25 euro om jezelf eens goed mee in de watten te leggen!

Wanneer? Op zondag 5 februari, tussen 9u50 en 11u

Waar? In de Kusmi pop-up store, Maasmechelen Village!

Wat moet je doen? Super simpel, schrijf hieronder of op de Facebookpost in een reactie jouw favoriete thee-smaak neer – al dan niet bestaande!- Wat dacht je van appel, cake, kaneel? Of ananas, kokosnoot en amandelen? Of chocolade met pannenkoeken? (ik weet niet wat die laatste gaat geven, maar laat je fantasie de vrije loop!) Ohja, doet jouw +1 ook mee met de wedstrijd, hebben jullie een dubbele kans om te winnen!

Wanneer weet je iets meer? Woensdagavond 1 februari mogen jullie de Facebook pagina van The Healthy Ever After alvast in de gaten houden!

 

Good luck en, ohja, tot zondag hé!