Fit Tips, Food, Inspiration, Recepten, Recipes

“Vanaf Vandaag!” Of was het vanaf morgen…?

Het is bijna zover, ik kan het amper geloven. Hoe dichterbij de werkelijke release komt, des te vaker bekenden en onbekenden zeggen: “Wauw, 23 en een boek uitgeven. Da’s knap!” Hoewel ik er op het eerste zicht niet bij stilstond, begint het nu pas door te dringen. I did it. Goed gedaan, Carmen. Goed gedaan!” Het laatste half jaar voelde ik me een beetje zoals het weer in België: je weet nooit wat er komen zal. Een mix tussen gezonde zenuwen, soms wat meer zenuwen en anderzijds veel kriebels, enthousiasme en nog meer kriebels. Rond 6 mei zal je het boek in de winkels (JAA ECHT IN DE WINKELS ENZO. Seg, als je voorbij het boek loopt, voel je niet beschaamd om het boek plots helemaal vooraan of op de stapels te laten slingeren.. hé.. hé..)

“Vanaf Vandaag” zal je allereerst online kunnen bestellen (WWW.VANAFVANDAAG.BE), vind je het in Standaard Boekhandels (in de winkel en online), bij ’t Oneindige verhaal in Sint Niklaas, bij Malpertuis in Genk, BIJ AL JOUW FAVORIETE BOEKHANDELS WANNEER JE VRAAGT OM HEM TE BESTELLEN, en tenslotte persoonlijk bij mezelf!

Maar goed, zes maand hard werken heeft zijn vruchten afgeworpen, en ik garandeer jullie dat “Vanaf Vandaag” een echt pareltje is en wordt! Waarom? Wel, ik denk dat ik iets heb neergepend wat velen zijn overgeslagen: kookboeken zijn er tot in het oneindige, recepten-websites zijn er in overvloed, maar niemand weet écht precies waarom je nu wél best meer proteïnen eet, of waarom enkel cardio toch net niet voor die sixpack zal zorgen, of op wat je moet letten wanneer je twee potten spaghettisaus met elkaar vergelijkt, of waarom gezond eten toch wél zoveel goedkoper is, of waarom je best wel eens op tijd en stond een hamburger eet, en zoveel meer!

Met “Vanaf Vandaag” heb je een volledige handleiding, stoomcursus, motivator en inspirator all-in-one in jouw handpalm liggen! Ik leg je van A tot Z uit wat gezond leven nu net inhoudt, hier en daar pen ik mijn eigen verhaal neer, ik som met de nodige humor de grootste valkuilen op en geef je natuurlijk tips hoe je hiermee kan omgaan! PLUS, in het boek vind je maar liefst 22 overheerlijke en makkelijke recepten die je overal en bij iedereen op weg helpen om gezond te leven! Hallelujah, en dat met de zomer voor de deur!

Boek Vanaf Vandaag Carmen Van Buggenhout

Met dit boek hoop ik dat niemand echt meer “Vanaf Morgen” hoeft te zeggen, of althans het gevoel hebben dat morgen weer een dag is waarop men compleet vanaf 0 moet beginnen, helemaal opnieuw de motivatie vinden om door te gaan. Ik stel jullie een levensstijl voor waarin ‘schuldgevoel’ geen plaats kent, waarin ‘zelfvertrouwen’ en een ‘Queen B attitude’ centraal staan! Ik leer jullie stap voor stap bij wat je zeker moet onthouden, waarop je altijd moet letten en hoe je ook jouw omgeving kan inspireren.

Kijk, ik kan alvast niet wachten! Willen jullie nog een korte sneak peak, een moodboard van wat zal komen? 😉

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

IMG_20150828_205745

xIMG_1840