Keuken&Design, Wishlist, Work it out

Zomerse Hebbedingetjes

Eindelijk is er een beetje zomer in het land, en daarbij mogen we onszelf eens goed in de watten leggen. Ik ben reeds meervoudig wereldkampioen in ‘shop until you drop, without money’ maar deze gadgets, daar kan ik geen nee tegen zeggen. Hier alvast enkele van mijn favorieten opgesomd, gewoon omdat het kan, of omdat het bijna kerst is.

1.Jawbone UP

Zelf heb ik reeds een UP24 in mijn bezit, maar toegegeven, de nieuwe designs, kleurtjes en frulletjes maken het allemaal nog des te leuker. Bijhouden wat je eet, hoe je slaapt en beweegt; het kan allemaal, just wear the bracelet!

2. Flamingo Bikini

Voor 75 kleine euro’s (mooi zijn doet zeer) heb je deze super leuke bikini in jouw bezit van KIWI. Vorige zomer kocht ik er zelf eentje met pineapple’s. Geef toe, niets snoeziger, toch?

KW641H00A-M11@8 KW641H00A-M11@12

3. Drijvende ananas

Flamingo’s in het zwembad zijn nog steeds ‘IN’, maar flawless floating op deze ananas is nog net iets leuker! Deze kan je kopen op verschillende plaatsen op het internet, op Alibaba Express bijvoorbeeld wanneer je er eentje bestelt, voor jou, de buren en het hele dorp (min. 1000 stuks afname, snapjewel).

Schermafbeelding 2016-07-26 om 09.17.30

 

4. Een fleurige travel-set en eindelijk een mooie!

Ik ga op reis en ik nee mee.. een diepvrieszak met daarin verschrikkelijk lelijke kleine potjes. Lily to the rescue, net op tijd want eind deze zomer staat er een hemelse Italië vakantie gepland! Voor slechts 9 euro reis ook jij vanaf nu in stijl, fleurig, swag.

Schermafbeelding 2016-07-26 om 09.21.58

 

5. Vliegende Paspoorthoes

Wander & Co heeft wel heel erg leuke hebbedingetjes, deze leuke paspoorthoes niet te vergeten (24 euro)! Zo vind je in een mum van tijd jouw ticket naar de zon terug in jouw handtas (aka. opbergplaats voor alles wat er niet in hoort)! WANT!

Schermafbeelding 2016-07-26 om 09.25.03