Over Carmen

11150555_1014281455251739_7348261881868955322_n (2)

Als je me enkele jaren geleden vroeg om een stukje te gaan lopen, al was het maar blokje rond, keek ik je aan alsof je me vroeg om aan The Ironman deel te nemen. Je kon mijn lichaam het best vergelijken met zowel een baksteen als een hoopje pudding: 0 procent lenigheid en nog minder spiermassa.

 

Nu, zes jaar later, ben ik gepassioneerd door alles gerelateerd aan ‘happiness’ en ‘healthiness’. Dagelijks verdiep ik me in de meest succesvolle workouts, tips en tricks om gezond te blijven, de nieuwste hypes en trends, superfoods, enzovoort. Maar, ook al zie je eruit als een Victoria Secret model, zolang je niet gelukkig bent met hoe jij jezelf ziet en door het leven gaat, is er nog werk aan de winkel.
You don’t have to be great to start, you have to start to be great!
Zelf probeer ik dagelijks te sporten (lees: probeer!). Ik doe aan fitness, zwemmen en lopen en heb thuis ook een mini uitrusting voor de dagen waarop ik mezelf écht niet tot in de fitness gesleurd krijg. Dan maar even touwtjespringen! Ook leg ik mezelf elk jaar een doel op waar ik naartoe kan werken, denk maar aan ‘The Color Run’ (5km) of ’10Miles’ (16km). Gezond eten doe ik zoveel mogelijk waar kan: havermout als ontbijt, lichte lunch, supplementen ter ondersteuning en bewust eet ik ook niet zo veel vlees.

 

Maar, let’s be honest, I’m only human. Ik heb ook zo mijn guilty pleasures, mijn verwenmomentjes, mijn laat-mij-gewoon-alleen-(metchocolade!)-dagen. Wat een speelgoedwinkel met een kind doet, dat doet lasagna met mij! &Mojito’s? Graag! Tot slot nog een groot stuk taart om dat laatste gaatje op te vullen.
Zolang je zelf maar de balans vindt tussen je lichaam geven wat het nodig heeft en het af en toe te belonen, zal jouw lichaam jou ook belonen. Sinds februari 2014 tracht ik jou en anderen met mijn blog ‘The Healthy Ever After’ te steunen in de reis naar de beste versie van jezelf. Dit doe ik zowel op het vlak van body, beauty en soul! Ik deel met jullie alles wat ik weet, lees, zie of hoor.